Новини

Новини » Социална кампания на ЗК Лев Инс
Новини

Явор Колев по Блумбърг ТВ: Социалната кампания на Лев Инс цели да изостри вниманието на обществото, за да няма деца жертви на киберпрестъпления

Явор Колев, който е директор на отдел „ИТ и Киберсигурност“ в Лев Инс разказа в ефира на предаването “Бизнес старт” по Блумбърг ТВ за новата социална кампания на Лев Инс „Пази детето в Интернет”.

Прочетете повече »
Новини » Социална кампания на ЗК Лев Инс
Новини

Явор Колев за БНР: Дете, което не споделя, е по-вероятна жертва на киберпрестъпления

Започва тригодишна национална Социална кампания „Пази детето в Интернет“

Явор Колев – директор ИТ и Киберсигерност в Лев Инс даде специално интервю за Българското Национално Радио свързано със Социалната кампания „Пази детето в интернет”, която Лев Инс стартира от 24 декември 2021 година.

Прочетете повече »
Новини » Социална кампания на ЗК Лев Инс
Новини

Явор Колев за националната кампания „Пази детето в интернет”: да бъдем отговорни!

Явор Колев за националната кампания „Пази детето в интернет”: да бъдем отговорни! Лев Инс стартира социална кампания „Пази детето в Интернет”. Вече 15 години компанията,

Прочетете повече »
Лого Национална кампания “Пази детето в Интернет”
Новини

Национална кампания “Пази детето в Интернет”

Лев Инс стартира социален проект за превенция на онлайн тормоза и посегателство над деца. Кампанията обхваща цялата страна и включва информационни активности, обучения, срещи с ученици, родители и учители, в комбинация с представяне на решения.
“Пази детето в Интернет” е естественото продължение на дългогодишната кампания на Лев Инс – “Пази детето на пътя”, която пожъна голям успех и предизвика важни промени в обществото. Сега, когато всички прекарваме значителна част от ежедневието си вкъщи и пред своите компютри и телефони, повече от всякога се нуждаем от защита в Интернет. Децата са най-уязвими, затова нашата инициатива отново е насочена към тях.

Прочетете повече »