Подсигурете бизнеса си срещу кибер атаки на достъпна цена

Специално разработено пакетно решение за мониторинг, реакция в случай на атака и застраховка. Достъпно за всеки бизнес без нужда от познания в киберсигурността и на един клик разстояние!

Как Ви защитава застраховка "Кибер Лев"?

cyber-lev-dostypnost-ekspertiza

Достъпност и експертиза

Кибер експертите на Лев Инс се грижат за всички етапи на обезпеченост на Вашата киберсигурност – превенция/реакция/застраховка  без това да се отрази съществено на Вашия бюджет. 

360° защита и покриване на щети

Непрекъснат мониторинг на системите, които се следят за злонамерени действия отвън и отвътре; 24/7 екипи на разположение, които се грижат да предотвратяват всякакви опити за атаки и застраховка с покритие до 5000 лв. на компютър в случай на инцидент.

Застраховка за бизнеса Кибер Лев » Социална кампания на ЗК Лев Инс
Застраховка за бизнеса Кибер Лев » Социална кампания на ЗК Лев Инс

24/7  Security Operations Center (SOC) на разположение

Експерти в центъра за реакция при кибер инциденти реагират 24/7 на всички заплахи и опити за пробиви и ги предотвратяват преди да са достигнали до системите Ви. Получавате съдействие на български и английски език.  

Подаване на онлайн заявка

Заявете пакетната застраховка “Кибер Лев” онлайн и вземете всички ползи за бизнеса си само с няколко клика.

online-pazaruvane-cyber-lev

Защо е важно бизнесът Ви да е защитен с Кибер Лев?

Превенция

Реакция

Застраховка

Достъпна цена

24/7 съдействие

0800 10 200

Заявете своята застраховка сега!

Изпратете ни своето запитване и ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

"*" показва задължителните полета

Декларирам, че съм запознат и приемам:*
Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.

Безопасност в интернет

Присъствието ни в дигитална среда е неизменна част от нашето ежедневие, но крие и своите рискове. За да сме уверени в действията си и способни да разпознаваме и да се справяме с кибер заплахи, е необходимо да придобием нов набор от знания и инструменти.

Застраховка за бизнеса Кибер Лев » Социална кампания на ЗК Лев Инс
ФИРМЕНО ОБУЧЕНИЕ

Киберсигурна среда на работа

По време на курса се придобиват знания и умения насочени към предпазване от хакерски атаки, изграждане на кибер култура, придобиване на начални знания и умения в сферата на киберсигурността.

Застраховка за бизнеса Кибер Лев » Социална кампания на ЗК Лев Инс
ЗАЩИТА ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО

Кибер застрахователна полица

Кибер застрахователна полица от Лев Инс е цялостното решение за киберсигурност, което предоставя индивидуално предложение за покритите рискове и специална цена на застраховката, съобразена с размера и нуждите на конкретната организация.

Често задавани въпроси

Пакетната застраховка “Кибер Лев” Ви дава пълен набор от инструменти, които защитават Вашите служебни компютри от злонамерен достъп както извън организацията, така и вътре в нея. Получавате превенция от хакерски атаки чрез специализиран софтуер (SIEM), който следи за опити за проникване. Кибер експерти реагират в момента на опит за атака и я предотвратяват преди да е достигнала до Вашата чувствителна информация. А в случай на инцидент, получавате и обезщетение в размер на до 5000 лева.

Цената на застраховката “Кибер Лев” зависи от броя служебни компютри и дигиталните активи, които искате да застраховате. Тя формирана така че да бъде достъпна за всеки малък и среден бизнес.

“Кибер Лев” е специално разработена да защитава малки и средни компании, които имат до 20 служебни компютъра.   

Да, застраховката се предлага с Malware Bytes Endpoint Protection, който Ви предоставяме безплатно. 

Чрез специализирания софтуер за мониторинг (SIEM) специалистите по информационна сигурност в Оперативния център за сигурност ще могат веднага да идентифицират опитите за пробив във Вашите информационни системи. При всеки опит или инцидент ще бъдете неотложно уведомявани по телефон, а нашите експерти ще вземат необходимите мерки, за да предотвратят опита за хакерска атака. 

Ако забележите нещо нередно или необичайно, можете денонощно да сигнализирате на Оперативния център за сигурност. Нашите експерти ще проверят, напълно безплатно, всяко необичайно събитие, което касае сигурността на Вашите информационни системи. 

Да, софтуерът работи на всички познати операционни системи за компютри.

Не, софтуерът следи мрежовия трафик и евентуалните опити за неоторизиран достъп. Няма достъп до информацията, съхранявана на компютрите Ви.

Да, разбира се, нашите експерти ще Ви съдействат с инсталацията на приложението.

Не, застраховката покрива само щети, причинени от неоторизиран достъп, кражба на бази данни, търговски тайни, бизнес планове за развитие и друга чувствителна информация.

Израелският модел за проактивна сигурност, който ЗК “Лев Инс” АД прилага, свежда до минимум риска от осъществяване на успешна хакерска атака. Ако, хипотетично, такава бъде успешно осъществена, експертите от Оперативния център за сигурност провеждат разследване (cyberforensics) и представят доклад, който се изпраща за ликвидация на щетата.