Защитeна компютърна техника в дома Ви и безопасно сърфиране!

Комбинирана застраховка, която покрива щети на компютърната техника и периферия в дома Ви и осигурява защита от зловредни интернет адреси и приложения. Създадена от ЗК “Лев Инс” АД, за да гарантира безопасно сърфиране на цялото семейство и да покрие непредвидените ситуации с компютъра Ви.

Какво Ви дава застраховка "Компютърна сигурност у дома"?

Компютърна сигурност у дома

Застраховаме всички устройства у дома

Разчитате на покритие на персонални компютри и лаптопи, но и на таблети, принтери, скенери.

Пазим личните Ви данни докато сте онлайн

Безплатен софтуер, който блокира опасните сайтове, пази Ви от зловредни реклами и не позволява личните Ви данни да бъдат изпратени към трети страни.

sigurnost-za-lichnite-danni
bezopasen-internet-u-doma-semeistvo

Докато сте в мрежата, ние се грижим да сте защитени

Сигурност за личната или служебната Ви информация и данни. 24/7 на разположение при нужда от съдействие.

Защо е важно да имате кибер застраховка?

Застраховка

Домашната Ви ИТ техника е застрахована

Защита

Докато сте онлайн, личните Ви данни са защитени

Сигурност

Сърфирате сигурно, Вие и цялото Ви семейство

Съдействие

Имате на разположение експерти 24/7

+359 884 118 215

Заявете своята застраховка сега!

Изпратете ни своето запитване и ние ще се свържем с Вас в най-кратки срокове.

"*" показва задължителните полета

Декларирам, че съм запознат и приемам:*
Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.

Безопасност в интернет

Присъствието ни в дигитална среда е неизменна част от нашето ежедневие, но крие и своите рискове. За да сме уверени в действията си и способни да разпознаваме и да се справяме с кибер заплахи, е необходимо да придобием нов набор от знания и инструменти.

Киберсигурност за родители. Онлайн ресурси и обучителни платформи
ОБУЧЕНИЕ

Киберсигурност за родители

Курсът цели да предостави по-добро разбиране на концепциите за киберсигурност и основни практики за предпазване на своите деца от заплахите, които дебнат в онлайн пространството.

Използване на лаптоп за бизнес операции и онлайн банкиране.
ОБУЧЕНИЕ

Сигурност в интернет

Това обучение е създадено специално за повишаване на дигиталната култура на всички, които използват дигитални устройства. Ще получите знания отностно хардуера и софтуера на устройствата, основни познания за интернет и опасностите в него.

Често задавани въпроси

Можете да застраховате стационарни и преносими компютри, таблети, принтери, скенери, мултифункционални устройства.

Да, има софтуерен клиент, който настройвате на Вашия компютър или мрежово устройство (рутер). Софтуерният клиент представлява DNS филтър, който блокира опасни и нежелани сайтове.

Софтуерът ограничава достъпа до доказано зловредни сайтове чрез специфичен филтър, базиран на общоприети политики.

Антивирусната Ви програма разпознава и изолира познатите до момента компютърни вируси, а това решение Ви предпазва от опасните и зловредни сайтове в мрежата. Списъкът с опасни сайтове се обновява постоянно чрез денонощна връзка с най-авторитетните центрове за киберсигурност по света.

Свържете се незабавно с денонощния ни Оперативен център за сигурност на 0800 10 200. Нашите специалисти ще Ви окажат пълно съдействие.

Софтуерният клиент работи на Windows базирани компютри, но може да се инсталира на домашния Ви рутер и ще предпазва всички свързани устройства в домашната Ви мрежа.

Софтуерният клиент работи на Windows базирани таблети, но може да се инсталира и на домашния Ви рутер. Така ще предпазва всички свързани устройства в домашната Ви мрежа.

Технологията за филтрация на адреси в интернет е един от най-ефективните начини за защита от зловредни сайтове поради факта, че използва международна база данни, която се актуализира в реално време. Тя е синхронизирана с всички бази данни на антивирусен софтуер, както и на международни центрове за киберсигурност от САЩ, Израел и Русия в т.ч. Федералната служба за сигурност на Русия (член на руската Асоциация за банкова информационна сигурност).

На всеки клиент с “Безопасен интернет” се предоставя достъп до клиентски панел с предварително зададени политики за ограничаване на определени категории уеб адреси. Застрахованите имат пълен контрол и могат да променят тези настройки като добавят и премахват категории в зависимост от своите нужди и предпочитания. Клиентите могат да блокират и отблокират сайтове, както и да залагат часове, в които дадени сайтове да бъдат достъпни. Промяната на настройките е лесен и бърз процес. При необходимост нашите специалисти са на разположение за съдействие.

Ако клиентът е инсталиран на Вашия компютър, той Ви предпазва независимо дали ползвате публична или частна мрежа за достъп до интернет.

До каква степен се чувствате сигурни, когато използвате интернет?

6 %

Много сигурен

46 %

По-скоро сигурен

32 %

По-скоро несигурен

6 %

Много несигурен

Данни от проучването на агенция “Тренд” от месец април 2023 г., поръчано от ССИ.

Не ставайте
част от статистиката!

Доверете се на експертите в областта,  защитете устройствата си и присъствието си в дигиталното пространство!