Социалната кампания на Лев Инс „Пази детето в интернет” гостува в Карлово и Хисаря на 28 и 29 юни

Социална кампания на Лев Инс „Пази детето в интернет” гостува в Карлово и Хисаря на 28 и 29 юни

 

Гостите на събитията, които качат снимка с #киберсигурни и #пазидетето в Instagram профила на Лев Инс ще участват в томбола за награди

На 28 и 29 юни социалната кампания на ЗК „Лев Инс” АД „Пази детето в интернет” организира семейни празници посветени на безопасността в интернет на централните площади в Карлово и Хисаря. От 18:30 до 20:30 часа посланиците на инициативата Явор Колев и Зоя Василев, в партньорство с общините, цифров иновационен хъб „Тракия“, община Пловдив, РУО-Пловдив, ПУ „Паисий Хилендарски”, ще дискутират ежедневните заплахи във виртуалното пространство, ще дадат ценни съвети как да ги неутрализираме и ще раздадат много подаръци на най-активните участници в събитията.

Семейните празници на кампанията „Пази детето в интернет“ ще очакват гражданите и гостите на:

  • 28 юни в Карлово на площад „20-ти юли” ,
  • 29 юни в Хисаря на римска колонада „Момина сълза”.

Посетителите на семейните празници на кампанията „Пази детето в интернет“ ще имат възможността да участват в томбола за 9 комплекта ученическа раница и термо бутилка за вода като последват профила на Лев Инс в Instagram – levins.bg и качат своя снимка с #киберсигурни и #пазидетето. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип през август. Правилата за участие в играта можете да намерите като прикачен файл.

Основен акцент на втория етап на кампанията „Пази детето в интернет“ е общуването между родителите и техните деца и споделянето на online преживяванията като най-сигурен начин за превенция срещу зложелатели.

Следващите спирки на лятното турне на кампанията на Лев Инс „Пази детето в интернет“ в област Пловдив са:

  • с. Калояново – 5 юли,
  • гр. Съединение – 6 юли,
  • гр. Куклен – 12 юли,
  • гр. Стамболийски – 13 юли.

 

 

 

 

Пълни условия на томбола от лятното турне кампанията „Пази детето в интернет“ в област Пловдив

Четете още