Включи се в националния ученически конкурс
"Аз вече знам как да се пазя! А, ти?"

Конкурс » Социална кампания на ЗК Лев Инс

От 15 март 2023 г. до 15 май 2023 г. всички ученици от 1-ви до 12-ти клас могат да се включат индивидуално или отборно в националния ученически конкурс „Аз вече знам как да се пазя в Интернет! А ти?”.

Покажете чрез картини, фотографии, графики или арт инсталации своята представа за начините да се предпазим от опасностите, които се крият в Интернет. Изпратете ни Вашия „плакат”, придружен от попълнен формуляр за участие на е-mail: [email protected], а ние ще го качим в специално създадената галерия в страницата ни във Фейсбук

Конкурс » Социална кампания на ЗК Лев Инс

Трите класа, събрали най-много харесвания като отбор, ще получат оборудване за дигитална класна стая – лаптоп и проектор.

Конкурс » Социална кампания на ЗК Лев Инс

Десетте най-харесвани индивидуални проекта ще получат ученически комплекти – раница, бутилка за вода, несесер, силиконова гривна, логически пъзел, подложка за мишка и флашка.

Какво трябва да направиш, за да участваш?

  1. Избери тема, която показва как да се предпазим от психическо насилие, финансови измами, сексуални посегателства, кражба на профили и други зложелателни действия в Интернет.
  2. Избери материалите, които ще използваш. Това може да са картини, фотографии, графики, арт инсталации или всичко, което ти е приятно да създаваш. Избери дали ще използваш А4 или А3 лист хартия.
  3. Създай своя „плакат” на тема „Аз вече знам как да се пазя в Интернет! А ти?”. Можеш да избереш между примерните теми или да избереш изцяло своя.
  4. Избери име за твоята творба, което я описва най-добре.
  5. Не забравяй да сложиш име и подпис в долния десен край на творбата си.
  6. Сканирай или снимай своята творба. Ако избереш да направиш снимка, не забравяй, че трябва да се вижда целият лист.
  7. Попълни формуляра за участие с помощта на родител или класен ръководител и го изпрати на е-mail: [email protected].
  8. Ние ще качим творбата ти в специалната галерия на официалната страница на Лев Инс във Facebook. Покани своите приятели да я харесат, защото можете да спечелите страхотни награди!

Пълни условия за участие в конкурса

Изтегли документ
Пълни условия за участие в конкурса

Общите условия на играта можете да видите тук.