ИНОВАТИВНИ

ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ИНОВАТИВНИ

ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ
ЗАСТРАХОВКА ЗА ВАС
КОМПЮТЪРНА СИГУРНОСТ У ДОМА

Интернет е удобство, благодарение на което учим, работим и се забавляваме. Така, както предпазваме дома си, следва да се грижим и за нашите устройства и съдържанието, което достига до нас чрез тях. За да бъде вашият дом вашата крепост, Лев Инс заедно с партньорите си Кибер Уан ви предлагат иновативна застраховка, която съчетава кибер защита при използване на интернет и покритие срещу вреди, загуби или щети на редовно въведена в експлоатация компютърна техника и оборудване, носители на данни и компютърни системи.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • Покритие срещу щети на вашите компютърни устройства при кражба чрез взлом, късо съединение, пожар, увреждане или унищожаване при ПТП и др.
 • Сигурност на вашите данни.
 • Превенция срещу кибер риска.
 • Защита от: интернет адреси, които са част от черен списък; зловредни реклами; скриптове за обмен на телеметрични данни; сайтове, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.
ЗАСТРАХОВКА ЗА ВАС
БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ

Със застраховка Безопасен интернет на Лев Инс всеки, който работи или учи от вкъщи, може да сърфира в интернет по-сигурно и по-удобно, благодарение на специализиран Интернет филтър.

 

Безопасен интернет

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

Защита от:

 • Интернет адреси, които са част от черен списък.
 • Зловредни реклами.
 • Скриптове за обмен на телеметрични данни.
 • Сайтове с автоматизирани скриптове и препратки към Интернет адреси, за които е установено, че съдържат зловредно съдържание.
ЗАСТРАХОВКА ЗА ВАС
ДОМАШНО ИМУЩЕСТВО С БЕЗОПАСЕН ИНТЕРНЕТ

Застраховка Домашно имущество с Безопасен интернет е решение за всички, които изберат да застраховат движимото и/или недвижимото си домашно имущество в комбинация с бонус за безопасно ползване на интернет. Полицата е изключително подходяща за родители, които желаят да предпазят себе си и децата си от вредно дигитално съдържание.

Застраховката е с опростена процедура за сключване и не се изисква опис или документ за собственост.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • 24/7 експертно съдействие при възникнал кибер инцидент.
 • Разследване на хакерски атаки.
 • Сигурност на вашите данни.
 • Превенция на кибер риска.
ЗАПАЗИ ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА ОТ
CYBER 360 ACADEMY

Обученията на Cyber 360 Academy са насочени както към ИТ специалисти, така и към широката публика. Cyber 360 една от най-прогресивните академии фокусирани върху киберсигурността и организира разнообразни онлайн и присъствени курсове за деца и тийнейджъри.

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:

 • Работа със световноизвестни специалисти по киберсигурност.
 • Изграждане на дигитална култура на вашите деца от най-ранна възраст.
 • Изграждане на дигитална култура на вашите деца от най-ранна възраст.

ОПАСНОСТИТЕ, КОИТО СЕ КРИЯТ
В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО

Онлайн тормоз от страна на връстници

Кибертормозът е преднамерено, многократно и напълно съзнателно превръщане в жертва на лице, което не може да се защити, посредством онлайн средата.
Кибертормозът може да се изразява в разпространяване на лъжи или публикуване на неприлични снимки на някого в социалните мрежи; изпращане на обидни съобщения или заплахи; изпращане на злонамерени съобщения. Възможни са дълготрайни психически, физически и емоционални последици.

Фишинг и подвеждащи съобщения

Чрез фишинга хакерите получават важни данни за своите жертви. Често недоброжелателите изпращат имейл съобщения, които съдържат линкове към фалшиви сайтове.
Злонамерените лица приканват децата да споделят потребителски имена и пароли, като след това техните профили във социалните мрежи биват компрометирани. Съдържанието в тях често става причина за изнудване и шантаж.

Контакт със злонамерени лица

Вероятно най-големият страх за един родител е, че детето му може да бъде заблудено онлайн от сексуален маниак, който впоследствие да го подлъже да се срещнат наживо.
Децата първоначално не се възприемат като жертви. А когато все пак осъзнаят, че има проблем, те се страхуват, даже ужасяват, да говорят със своите родители, защото няма да бъдат разбрани, а обвинени. Затова предпочитат да мълчат. Така връзката с насилника е пазена в дълбока тайна.

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свържете се с нас на

0800 10 200