ИНОВАТИВНИ

ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ
РЕШЕНИЯ

100% Защита

Погрижете се за сигурността на вашето семейство, докато сърфира в дигиталното пространство.

Сигурност

Вашите данни са в безопасност, когато използвате специално разработените продукти

24/7 Експертно съдействие

Специалистите ни са на разположение 24/7 за да Ви съдействат във всяка ситуация

ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ

ЗАСТРАХОВКА ЗА ВАС

КОМПЮТЪРНА СИГУРНОСТ У ДОМА

Сега когато прекарваме повече време от всякога вкъщи, Интернет е удобство, благодарение, на което учим, работим и се забавляваме. Така както предпазваме дома си, следва да се грижим и за нашите устройства и съдържанието, което достига до нас чрез тях. За да бъде вашият дом вашата крепост, Лев Инс заедно с партньорите си Кибер Уан създадоха продукт, който съчетава застраховка на дома с филтрация на зловредно Интернет съдържание.

Ползи за вас:
 • Всички предимства на застраховка Домашно имущество
 • Защита от нежелани онлайн адреси и реклами
 • Сигурност на вашите данни

ЗАСТРАХОВКА ЗА ВАС И ВАШИЯ БИЗНЕС

КИБЕР ХЕЛП

Предпазете своите компютърни системи и дигитални активи. Незабавната реакция е от решаващо значение при всеки възникнал проблем в дигиталното пространство. Следвайки съветите на висококвалифицираните кибер специалисти на Лев Инс, вие можете навременно да неутрализирате хакерските атаки.

Ползи за вас:
 • 24/7 Експертно съдействие при възникнал инцидент
 • Разследване на хакерски атаки
 • Превенция на кибер риска

ЗАПАЗИ ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА ОТ

CYBER 360 ACADEMY

Обученията на Cyber 360 Academy са насочени както към ИТ специалисти, така и към широката публика. Като една от най-прогресивните академии фокусирани върху киберсигурността, Cyber 360 организира онлайн и присъствени курсове за деца и тийнейджъри.

Ползи за вас:
 • Работа със световноизвестни специалисти по киберсигурност
 • Изграждане на дигитална култура на вашите деца от най-ранна възраст

  ОПАСНОСТИТЕ, КОИТО СЕ КРИЯТ
  В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО

  Онлайн тормоз от страна на връстници

  Кибертормозът е преднамерено, многократно и напълно съзнателно превръщане в жертва на лице, което не може да се защити, посредством онлайн средата.
  Кибертормозът може да се изразява в разпространяване на лъжи или публикуване на неприлични снимки на някого в социалните мрежи; изпращане на обидни съобщения или заплахи; изпращане на злонамерени съобщения. Възможни са дълготрайни психически, физически и емоционални последици.

  Фишинг и подвеждащи съобщения

  Чрез фишинга хакерите получават важни данни за своите жертви. Често недоброжелателите изпращат имейл съобщения, които съдържат линкове към фалшиви сайтове.
  Злонамерените лица приканват децата да споделят потребителски имена и пароли, като след това техните профили във социалните мрежи биват компрометирани. Съдържанието в тях често става причина за изнудване и шантаж.

  Контакт със злонамерени лица

  Вероятно най-големият страх за един родител е, че детето му може да бъде заблудено онлайн от сексуален маниак, който впоследствие да го подлъже да се срещнат наживо.
  Децата първоначално не се възприемат като жертви. А когато все пак осъзнаят, че има проблем, те се страхуват, даже ужасяват, да говорят със своите родители, защото няма да бъдат разбрани, а обвинени. Затова предпочитат да мълчат. Така връзката с насилника е пазена в дълбока тайна.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

  СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  Свържете се с нас на

  0800 10 200

  © 2021 ЗК Лев Инс АД | Всички права запазени.