Социалната кампания „Пази детето в Интернет” с отличие „Сърце и слово срещу наркотиците” от Общински съвет по наркотични вещества – Благоевград

Социалната кампания на ЗК „Лев Инс” АД беше отличена с престижната награда в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците” от Общински съвет по наркотични вещества – Благоевград. Международният експерт по киберсигурност Явор Колев и координатора на националната образователна инициатива Зоя Василев получиха плакета за активната си работа за превенция на наркотичните зависимости при децата.

Магдалена Рахова, председател на Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград изрази искрена признателност към усилията на „съвременните будители”, които реализират амбициозната образователна цел  в полза на обществото и най-вече на подрастващите.

Конкурсът „Сърце и слово срещу наркотиците”  е създаден от Община Благоевград, с подкрепата на посолството на Ирландия по идея на Общинския съвет по наркотични вещества. Той е в памет на ирландската журналистка Вероника Герин.

Четете още