Кампанията ,,Пази детето в Интернет“ получи подкрепата на Община Русе

Социалната кампания на ЗК ,,Лев Инс“ АД ,,Пази детето в Интернет“, ръководена от експертът по киберсигурност Явор Колев и националния координатор Зоя Василев, посети Русе. Специалистите проведоха отворени уроци по киберсигурност в ОУ ,,Отец Паисий“, ОУ ,,Любен Каравелов“ и СУ ,,Йордан Йовков“. Всички деца и преподаватели получиха важни съвети за това как да се предпазят от опасностите, криещи се в Интернет средата.

Кампанията получи пълната подкрепа от кмета на града – г-н Пенчо Милков. Сътрудничеството между Община Русе и социалната кампания ,,Пази детето в Интернет“ ще продължи през 2023 година, като в дунавския град ще се проведат още мащабни дискусии с децата по темата за безопасното използване на социалните мрежи.

Екипът на кампанията “Пази детето в Интернет” продължава обиколката си из страната. Не пропускайте да се срещнете с нас! Можете да заявите участието на Вашето училище на имейл [email protected] или на телефон 0882 66 00 50.

Кампанията ,,Пази детето в Интернет“ получи подкрепата на Община Русе » Социална кампания на ЗК Лев Инс Кампанията ,,Пази детето в Интернет“ получи подкрепата на Община Русе » Социална кампания на ЗК Лев Инс

Четете още