Пази детето в интернет - лятно турне 2023 Калояново

Калояново и Съединение посрещат социалната кампания на Лев Инс „Пази детето в интернет” на 5 и 6 юли

Снимки от събитията с #киберсигурни и #пазидетето в Instagram профила на Лев Инс ще участват в томбола за награди

Следващи спирки от лятното турне на социалната кампания на ЗК „Лев Инс” АД „Пази детето в интернет” в област Пловдив ще бъдат Калояново на 5 юли и Съединение на 6 юли. В рамките на семейни празници, от 18:30 до 20:30 часа на централните площади, гражданите и гостите на населените места ще имат възможността да се срещнат с киберекспертите Явор Колев и Зоя Василев. Посланиците на кампанията ще дадат полезни съвети как да осигурим online спокойствието на децата и в дома си чрез лесно достъпни средства и методи. Те са подготвили забавни игри, музика и награди за най-знаещите деца на:

  • 5 юли в Калояново на площад „Възраждане” №6,
  • 6 юли в Съединение на едноименния площад.

Участниците в семейните празници на кампанията „Пази детето в интернет“ ще участват в томбола за 9 комплекта ученическа раница и термо бутилка за вода като последват профила на Лев Инс в Instagram – levins.bg и качат своя снимка с #киберсигурни и #пазидетето. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип през август. Правилата за участие в играта можете да намерите ТУК.

Основен акцент на втория етап на кампанията „Пази детето в интернет“ е общуването между родителите и техните деца и споделянето на online преживяванията като най-сигурен начин за превенция срещу зложелатели.

Следващите спирки на лятното турне на кампанията на Лев Инс „Пази детето в интернет“ в област Пловдив са:

  • гр. Куклен – 12 юли,
  • гр. Стамболийски – 13 юли.

Лятното турне на социалната кампания на ЗК „Лев Инс” АД „Пази детето в интернет” в област Пловдив се провежда в партньорство с Европейски цифров иновационен хъб „Тракия“, община Пловдив, РУО-Пловдив, ПУ „Паисий Хилендарски”, община Калояново и община Съединение.

Четете още