Над 500 души гледаха предпремиерата на филма „Киберпрестъпност”

Предпремиерата на филма „Киберпрестъпност” се състоя в София при изключително голям интерес.

Основна тема във филма са опасностите в интернет, както за децата, така и за възрастните. Събитието в София беше уважено от над 500 души, които аплодираха бурно актьорите във филма след края на прожекцията.

Сценарист и режисьор на филма “Киберпрестъпност” е Атанас Михайлов, а продукцията е съвместен проект с Кино академия за таланти и дирекция „Киберпрестъпност” на ГДБОП. Сцените във филма са по действителни случаи, а мисията – да образова децата и техните родители как да се предпазват от опасностите, които дебнат в интернет.

ЗК „ЛЕВ ИНС” АД е основен партньор на продукцията със социалната си кампания ”Пази детето в интернет”. Във филма главна роля заема Явор Колев, който е директор “Информационни технологии и киберсигурност” в компанията. Игралният филм е  категоризиран от Националния филмов център с категория В и е подходящ за всички възрастови групи, без ограничения в показването.

Във филма се разказва за най-честите опасности при общуване в интернет. Случайните запознанства в социалните мрежи, които могат да доведат до психологически травми или физическо посегателство. Родителите и техните деца трябва да бъдат много внимателни, защото не са изключени случаите, в които деца са изнудвани от педофили, които използват чужда самоличност.

Премиерата на филма „Киберпрестъпност” ще бъде на 16 февруари по кината в цялата страна.

Трейлър на филма може да видите ТУК!

 

Над 500 души гледаха предпремиерата на филма „Киберпрестъпност” » Социална кампания на ЗК Лев Инс Над 500 души гледаха предпремиерата на филма „Киберпрестъпност” » Социална кампания на ЗК Лев Инс Над 500 души гледаха предпремиерата на филма „Киберпрестъпност” » Социална кампания на ЗК Лев Инс

Четете още